Hier vindt u beoordelingen die wij hebben ontvangen t/m eind 2016. Vanaf 2017 zijn we overgestapt op beoordelingen via Webwinkelkeur.
Henriette 26-01-2019 om 11:46:12

Ik had last minute een verjaadags cadeau nodig en vond dat hier tussen de unieke metalenbeeldjes. Eerst persoonlijk contact via sms gehad of het überhaupt mogelijk was zo snel te bezorgen en dat hebben ze waar gemaakt, de bezorging was er na bestelling binnen 21 uur! Perfecte bereikbaarheid en service. En het beeldje is echt geweldig!

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Jeroen Blanken 05-04-2017 om 14:15:29

Voor de opening van een nieuwe fitness club had ik snel iets aparts nodig. Gevonden op deze site. Bestelling gedaan en had het beeldje op tijd binnen. Werd zelfs even gebeld met de mogelijkheden om dit op zo'n korte termijn te regelen. Super service .
En niet onbelangrijk, het beeldje viel enorm in de smaak.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Sylvia van den Abeelen 20-12-2016 om 16:50:17

Het metalen beeldje is in het echt nog mooier.
De ontvanger vond het prachtig.
Goede service.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Jolanda Visser 18-12-2016 om 14:02:40

Dit was de 2e keer dat ik een beroepen beeldje met gegraveerd plaatje bij metalenbeeldjes.nl heb besteld. Het beeldje werd ontzettende snel geleverd en zag er net als de 1e keer fantastisch uit.
Als je een passend cadeautje zoekt voor bijvoorbeeld de opening van een bedrijf, dan ik iedereen dit aanraden.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Jannie de Kleijn 07-12-2016 om 08:26:52

Twee grappige beeldjes ( de masseur en de achitect) gekocht voor 2 tevreden jarigen.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Poelstra 04-11-2016 om 07:47:51

De beeldjes zijn super, we gebruiken ze voor de deelnemers aan het Maestro concert

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Linda Tammenga 30-10-2016 om 21:19:30

Leuke beeldjes ontvangen. Goede bereikbaarheid via mail als het toch nog iets anders moest worden

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Olga 30-09-2016 om 12:43:07

Zeer tevreden, een hele snelle correcte afhandeling van mijn bestelling.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Lena Langendonk 18-09-2016 om 17:02:57

Ongelooflijk goede snelle service

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
M Peeters 11-09-2016 om 20:42:05

Normaal ga ik nooit in op "geef uw beoordeling mailtjes", maar dit moet toch vermeld worden: Een top product (schotse doedelzak speler (niet de 'normale versie') - zeer gedetailleerd - en een snelle service. Ik heb er iemand heel blij mee gemaakt. Dank u zeer!

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
 
Pagina 1 van 8


| Meer

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.


Een bijzonder cadeau hoort ook mooi verpakt te zijn, dat kan met onze luxe geschenkverpakking. Verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, zwart en rood.





 

Keurmerk webwinkel

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Ons doel is om onze klanten een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen

* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Onze leverancier is een week gesloten. De beeldjes worden vanaf 23 september weer verzonden.

Kunt u wel even op uw bestelling wachten? Plaats dan uw bestelling met 5% korting, gebruik kortingscode: VAKANTIE
(code geldig t/m 20 sept.)