Beroepen /

Kantoor

Om uw werknemer of collega op kantoor een blijk van waardering te geven zijn deze beroepen beeldjes daar zeer geschikt voor. Naast de uitgebeelde beroepen zijn er ook creaties met een functie zoals pennenhouders en bureau organizers. Als aandenken is het juist leuk om er een gegraveerd plaatje met een speciale boodschap toe te voegen.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


| Meer

0
Onbeperkt

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.


Met deze visitekaarthouder kunt u op een originele manier uw visitekaartjes aanbieden aan uw klanten. Deze kaarthouder kan op nagenoeg ieder metalen beeldje of object geplaatst worden met de meegeleverde magneet.

Keurmerk webwinkel

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Ons doel is om onze klanten een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Breukenweg 7
9494 RV Yde

06-47046677
info@metalenbeeldjes.nl

KvK: 53342879

* = prijzen zijn  inclusief  BTW