Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Beroepen

Metalen wijnfleshoudes beroepen

Zoekt u een leuk en origineel cadeau voor een bepaalde gelegenheid. Wij begrijpen zeer goed dat het soms lastig kan zijn om een origineel cadeau aan te kopen. Een metalen wijnfleshouder kan echter leuk zijn om als cadeau te geven. Misschien viert binnenkort een collega van u zijn jubileum. Dan kunt u een metalen wijnfles houder van zijn beroep aankopen. Wij verkopen namelijk metalen beeldjes van verschillende beroepen in de vorm van wijnfleshouders.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Metalen wijnfleshouders beroepen kopen

Is een goede vriend of collega van u een groot wijnliefhebber? In dat geval kunt u hem een gepast geschenk geven tijdens een bepaalde gelegenheid. Wij verkopen namelijk wijnfleshouders van verschillende beroepen. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld een wijnfleshouder van een kok, klusser, hovenier en van nog veel meer leuke beroepen. U kunt op die manier een origineel en tegelijkertijd persoonlijk cadeau geven. Deze combinatie maakt uw cadeau extra speciaal.

Extra persoonlijk maken

Uiteraard kunt u er ook nog eens voor kiezen om het cadeau extra persoonlijk te maken. Dit kunt u doen middels een gegraveerd plaatje. Dit plaatje kan u voorzien van een tekst, zodat het helemaal past bij een speciale gelegenheid. Het kan bijvoorbeeld een felicitatietekst zijn, maar uiteraard ook een zeer ludieke tekst. Die keuze ligt volledig bij u.  Het gegraveerde plaatje wordt tegelijkertijd geleverd met het origineel metalen plaatje van een beroep.  Het zorgt dus niet voor vertraging in de verzending.

Andere ijzeren beeldjes

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om verscheidene andere ijzeren beeldjes aan te kopen. In onze webshop hebben wij namelijk meer dan 900 leuke cadeau beeldjes opgenomen. U kunt zo een gepast cadeau vinden voor elke gelegenheid. De ijzeren beeldjes kunnen zeer snel verzonden worden.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW