Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Overige

Verschillende wijnfleshouders

In onze webshop vindt u verschillende wijnfleshouders. Een wijnfleshouder is hartstikke leuk om te geven tijdens een speciale gelegenheid. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om deze op de verjaardag van een goede vriend van u te geven. Misschien is de ontvanger een groot liefhebber van wijn. Wij verkopen wijnfleshouders met verschillende thema’s. U vindt bij ons bijvoorbeeld een wijnfleshouder van een clown, engel en nog veel meer.


Weergave:


Bezig met laden...

Verschillende wijnfleshouders kopen

In principe kan gesteld worden dat een goed cadeau aan twee verschillende principes moet voldoen. In de eerste plaats is het belangrijk dat een cadeau origineel is. De meeste mensen hebben al veel spullen, dus het kan best lastig zijn om dit te bewerkstelligen. Tegelijkertijd moet een cadeau ook iets zeggen over de ontvanger van het cadeau. Met andere woorden: het cadeau moet ook een persoonlijke tint hebben. Een wijnfleshouder van Robin Hood zegt bijvoorbeeld iets over het karakter van de persoon. Deze wijnfleshouder, en vele anderen, kunt u dan ook kopen in onze webshop.

Maak uw wijnfleshouder extra persoonlijk

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de wijnfleshouder extra persoonlijk te maken door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Dit plaatje kunt u gemakkelijk bestellen via onze website. Deze kunt u zelf ergens aanbrengen op de wijnfleshouder. U kunt de tekst ook schrijven via de website. Het gegraveerde plaat wordt tegelijkertijd met de wijnfleshouder geleverd

Andere metalen beeldjes

Uiteraard kunt u ook nog verscheidene andere metalen beeldjes kopen in onze webshop. In totaal verkopen wij namelijk meer dan 900 cadeau beeldjes en de meesten daarvan hebben wij ook op voorraad. In de regel kunnen ze dan ook binnen één dag geleverd zijn.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW