Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Liefde, Leven & Muziek

Wijnfleshouder liefde, leven en muziek

Zoekt u een prachtige wijnfleshouder voor een goede vriend of collega? Misschien is hij of zij een groot liefhebber van wijn en wilt u een gepast cadeau geven. U kunt dan in de eerste plaats een kwalitatieve wijnfleshouder kopen, maar u kunt deze tegelijkertijd ook nog eens aanpassen aan een specifiek thema. Wij verkopen bijvoorbeeld wijnfleshouders liefde, leven en muziek. Daarbij kunt u denken aan een wijnfleshouder van een saxofoonspeler, maar ook een meer romantische wijnfleshouder.


Weergave:


Bezig met laden...

Wijnfleshouder liefde, leven en muziek kopen

Een wijnfleshouder liefde, leven en muziek kopen brengt uiteraard verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats kunt u met een dergelijke wijnhouder een goede vriend of collega verrassen. Het is een origineel cadeau en het past bij verschillende gelegenheden. In onze assortiment hebben wij veel prachtige thema’s. Daarbij kunt u denken aan een wijnfleshouder van Elvis Presley, een doedelzakspeler en van nog veel meer.

Wijnfleshouder liefde leven en muziek extra persoonlijk maken

Uiteraard kunt u een wijnfleshouder voor liefde, leven en muziek extra persoonlijk maken door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Daar kunt u via onze website gemakkelijk zelf een tekst voor schrijven. Dit kan een zeer persoonlijke tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook een meer ludieke tekst. Het gegraveerde plaatje wordt gelijktijdig geleverd met de wijnfleshouder.

Andere leuke ijzeren beeldjes

In onze webshop kunt u uiteraard ook terecht voor andere leuke ijzeren beeldjes. Misschien heeft u een bepaalde voorkeur voor een specifiek thema. In dat geval kunt u goed filteren tussen onze verschillende categorieën. Heeft u slechts een beperkt budget? In dat geval kunt u ervoor kiezen om binnen een specifieke prijsklasse te filteren. In principe is dus alles mogelijk. 


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW