Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Beroepen /

Techniek

Metalen beeldjes van technische beroepen bestellen

Werkt een vriend of familielid van u in de techniek en wilt u deze graag voorzien van origineel en persoonlijk cadeau? In dat geval kunt u terecht in onze webshop, want wij verkopen leuke metalen beeldjes van verschillende technische beroepen. De beeldjes staan bekend om de uitstekende kwaliteit en u kunt ze extra persoonlijk maken met een gegraveerd plaatje.


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Metalen beeldje techniek bestellen

Een leuk cadeau geven kan soms best lastig zijn, maar met een origineel metalen beeldje techniek weet u zeker dat de ontvanger wat aan het cadeau heeft. Het metalen beeldje is namelijk van een uitstekende kwaliteit en u vindt er één voor verschillende beroepsgroepen. Misschien heeft u een goede vriend die als automonteur werkt. Dan kunt u gaan voor een metalen beeldje automonteur. Maar u vindt bijvoorbeeld ook een leuk beeldje van een elektricien of fietsenmaker. De metalen beeldjes zijn soms humoristisch van aard en daarom ook ludiek om te geven.

Persoonlijk metalen beeldje

Het is altijd leuk om een cadeau nog extra persoonlijk te maken. U kunt gaan voor een persoonlijk metalen beeldje door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. U kunt zelf de tekst schrijven. Dit kan gemakkelijk in onze webshop bij het specifieke metalen beeldje dat u voor ogen heeft. Het gegraveerde plaatje wordt er vervolgens los bijgeleverd, zodat u zelf kunt kiezen waar u deze wilt aanbrengen.

Origineel metalen beeldje techniek en andere producten

Naast een origineel metalen beeldje techniek vindt u meer dan 900 andere originele metalen beeldjes in onze webwinkel. Dankzij ons handige filtersysteem kunt u gericht zoeken naar beeldjes. Heeft u een specifiek budget? Ook dit kunt u aangeven, zodat enkel de metalen beeldjes in die prijscategorie zichtbaar worden.

 


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW