Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Vervoer

Wijnfleshouder vervoer

Werkt een goede vriend van u als vervoersmedewerker? In dat geval kan het leuk zijn om een wijnfleshouder vervoer aan te kopen. Deze kunt u gemakkelijk aankopen via onze webshop. Wij verkopen namelijk verschillende wijnfleshouders. Al deze wijnfleshouders zijn ingedeeld in verschillende categorieën. U kunt dus op specifieke thema’s zoeken en u vindt dus ook het thema vervoer. Daar vindt u bijvoorbeeld een wijnfleshouder van een brandweer.


Weergave:


Bezig met laden...

Wijnfleshouder vervoer kopen

Een wijnfleshouder vervoer kopen is leuk om meerdere redenen. In de eerste plaats kunt u de ontvanger daarmee voorzien van een zeer origineel cadeau. Het is namelijk niet altijd makkelijk om een origineel cadeau voor iemand aan te kopen. Tegelijkertijd is het ook een zeer persoonlijk cadeau. Het zegt namelijk iets over de interesses van de ontvanger.  De wijnfleshouders in onze webshop zijn allemaal voorzien van een uitstekende kwaliteit.

Wijnfleshouder persoonlijk maken

U kunt een wijnfleshouder persoonlijk maken door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Deze kunt u gemakkelijk bestellen via onze webshop en zo maakt u het cadeau extra bijzonder. U kunt de tekst afstemmen op een specifieke gelegenheid. De tekst kunt u schrijven op onze website. Het plaatje wordt gelijktijdig met de originele wijnfleshouder geleverd.

Andere ijzeren beeldjes

Als webshop verkopen wij meer dan 900 ijzeren beeldjes en daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Voor meer informatie over deze beeldjes kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Wij geven u graag tips of voorzien u van extra informatie.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW