Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Sport

Wijnfleshouder sport

Zoekt u nog een leuk cadeau voor een goede vriend of collega? Dan kan het leuk zijn om een wijnfleshouder sport aan te kopen. Dit is leuk voor mensen met een voorliefde voor wijn én een specifieke sport. Dit kan natuurlijk prima samengaan. Het voordeel van een dergelijke cadeau is dat het zeer origineel is. Bovendien zegt het wat over die persoon, want u kunt een speciale wijnfleshouder van een specifieke sport aankopen.


Weergave:


Bezig met laden...

Wijnfleshouder sport kopen

Als het gaat om een cadeau dan gesteld worden dat deze aan verschillende eisen moet voldoen. In de eerste plaats is het belangrijk dat een cadeau persoonlijk is. Op die manier krijgt een cadeau automatisch meer waarde. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om een origineel cadeau aan te kopen.  Een wijnfleshouder sport voldoet aan deze twee eisen. In de eerste plaats is het zeer origineel. Tegelijkertijd kunt u het persoonlijk maken door er één aan te kopen van een sport waar de ontvanger een voorliefde voor heeft.

Wijnfleshouder extra persoonlijk maken

Uiteraard kunt u een wijnfleshouder sport nog persoonlijker maken door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Deze kunt u bestellen bij onze webshop en daarmee maakt u het cadeau nog een stuk persoonlijker. U kunt er een leuke gelegenheidstekst bijschrijven. Uiteraard kunt u ook voor een meer ludieke tekst gaan. Het gegraveerde plaatje wordt gelijktijdig geleverd met de wijnfleshouder.

Andere ijzeren beeldjes

In onze webshop verkopen wij meer dan 900 ijzeren beeldjes en u vindt er dus altijd wel één voor een bepaalde gelegenheid. Om het overzicht te behouden, hebben wij deze ijzeren beeldjes opgedeeld in verschillende categorieën. Wij hebben bijvoorbeeld een speciale categorie voor verschillende sporten, beroepen en nog veel meer.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW