Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Wijnfleshouders /

Geschiedenis

Wijnfleshouder geschiedenis

Is een goede vriend of een collega van een u een groot liefhebber van wijn? In dat geval kunt u hem of haar een wijnfleshouder als cadeau geven. Dit is natuurlijk een zeer leuk cadeau om te geven. Een goed cadeau moet immers aan twee belangrijke principes voldoen. In de eerste plaats moet een cadeau zeer origineel zijn, maar tegelijkertijd ook een persoonlijke tint hebben. Met een metalen beeldje van een wijnfleshouder kan dit worden bewerkstelligd. We verkopen ze in verschillende thema’s. Ook in de thema geschiedenis.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Wijnfleshouder geschiedenis kopen

Heeft u een goede collega of vriend die enerzijds een liefhebber is van wijn, maar tegelijkertijd ook van de geschiedenis? In dat geval kunt u een perfect cadeau samenstellen door een wijnfles houder geschiedenis aan te kopen. U vindt bijvoorbeeld een wijnfleshouder cowboy in onze webshop. Maar bijvoorbeeld ook een wijnfleshouder van Napoleon en van andere iconische figuren. U kunt dus een cadeau geven dat aansluit bij de interesse van de ontvanger.

Gegraveerd plaatje bestellen

Uiteraard kunt u het cadeau extra persoonlijk maken door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Dit kunt u doen via onze website. Dit gegraveerde plaatje wordt gelijktijdig geleverd met de wijnfleshouder geschiedenis. Het levert geen vertraging in de verzending op en u kunt zelf bepalen wat voor tekst er op het gegraveerde plaatje komt te staan. U kunt dus genieten van de volledige vrijheid.

Andere cadeau beeldjes

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om andere cadeau beeldjes aan te kopen. Wij verkopen namelijk ijzeren beeldjes in veel verschillende categorieën. In totaal verkopen wij meer dan 900 ijzeren beeldjes en zo nu dan worden er extra beeldjes aan ons assortiment toegevoegd. Het is dus leuk om dit zo nu en dan in de gaten te houden.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW