Veel mensen geven een fles wijn als geschenk bij diverse gelegenheden. Maar wat dacht u er van om er een wijnfleshouder bij te geven? Dit is toch erg origineel? U kunt hier verschillende creaties vinden en voor iedere wijnliefhebber is er wel een passende wijnfleshouder te vinden. Het geven van een flesje wijn wordt op deze manier nog leuker. Wilt u graag een persoonlijke boodschap op een plaatje laten graveren? Dit is mogelijk. U geeft hierdoor nog een persoonlijke boodschap mee en dit maakt het cadeau nog specialer. Welke wijnfleshouder vindt u mooi om cadeau te doen? Het aanbod is groot en mooi, bekijk de wijnfleshouders op uw gemak, maak een keuze en bestel. Op deze manier heeft u een origineel cadeau, dat voor veel gelegenheden gegeven kan worden. 


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6   


0
Onbeperkt

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.


 

Keurmerk webwinkel

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Ons doel is om onze klanten een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW