Veel mensen geven een fles wijn als geschenk bij diverse gelegenheden. Maar wat dacht u er van om er een wijnfleshouder bij te geven? Dit is toch erg origineel? U kunt hier verschillende creaties vinden en voor iedere wijnliefhebber is er wel een passende wijnfleshouder te vinden. Het geven van een flesje wijn wordt op deze manier nog leuker. Wilt u graag een persoonlijke boodschap op een plaatje laten graveren? Dit is mogelijk. U geeft hierdoor nog een persoonlijke boodschap mee en dit maakt het cadeau nog specialer. Welke wijnfleshouder vindt u mooi om cadeau te doen? Het aanbod is groot en mooi, bekijk de wijnfleshouders op uw gemak, maak een keuze en bestel. Op deze manier heeft u een origineel cadeau, dat voor veel gelegenheden gegeven kan worden. 


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6   


0
Onbeperkt

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.
Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Van 24 juli 2021 t/m 15 aug. 2021 zijn wij alleen per email bereikbaar: info@metalenbeeldjes.nl