Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Beroepen /

Brandweer en Politie

Een origineel metalen beeldje bestellen

Werkt u bij brandweer of politie of werkt één van uw familieleden of vrienden daar? In dat geval kan het leuk zijn om ze tijdens een verjaardag of jubileum een leuk cadeau te geven. Het kan in deze tijd namelijk lastig zijn om een origineel cadeau te geven. Wij verkopen in onze webshop kwalitatieve metalen beeldjes van brandweer en politie.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Origineel metalen beeldje cadeau geven

We leven in een tijd waarin veel mensen al veel spullen hebben. Vaak weten mensen daarom ook niet wat ze cadeau moeten geven aan vrienden of familie. Een leuk cadeau moet aan verschillende eisen voldoen. Het moet iets zijn waar de ontvanger echt wat aan heeft. Tegelijkertijd speelt het persoonlijke aspect uiteraard ook een belangrijke rol. Bij ons kunt u daarom een metalen beeldje brandweer bestellen. Dit is leuk voor iemand die bij de brandweer werkt, maar ook voor mensen die veel ontzag hebben voor de brandweer en daar graag een beeldje van hebben. Ook een metalen beeldje politie bestellen behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijk metalen beeldje bestellen: de kracht van onze webshop

Een cadeau is pas echt af wanneer deze is voorzien van een persoonlijke tint. Daarom kunt u een metalen beeldje voorzien van gegraveerd plaatje. In onze webshop kunt u zelf de tekst voor dit gegraveerde beeldje schrijven. Daarmee kunt u het beeldje echt tot de ontvanger richten en dat maakt het toch een stuk waardevoller. Het gegraveerde plaatje wordt los meegeleverd bij een metalen beeldje brandweer of metalen beeldje politie. De tekst kunt u schrijven op de specifieke productpagina van het beeldje dat u voor ogen heeft.

Snel bij u thuis geleverd

Wij verkopen meer dan 900 metalen beeldjes en deze worden meestal binnen 1 werkdag bij u geleverd. Dankzij ons handige filtersysteem kunt u gericht zoeken binnen een specifieke categorie. Het is tegelijkertijd mogelijk om binnen een bepaalde prijscategorie te filteren.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW