Onze metalen beroepenbeeldjes zijn uniek en zeer geschikt om te geven als relatiegeschenk, afscheidscadeau, opening van een bedrijf of als een jubileum cadeau. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan beroepen beeldjes. Naar welk beroep bent u op zoek? De metalen beeldjes zijn een leuk aandenken voor de mensen die het cadeau krijgen. Ze zullen het zich nog lange tijd herinneren en ze kunnen het overal plaatsen. Dit zorgt er voor dat u een uniek cadeau geeft, waar mensen nog mooie herinneringen aan zullen hebben als zij aan deze mooie tijd terugdenken.


Weergave:


Bezig met laden...


| Meer

0
Onbeperkt

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.


Een bijzonder cadeau hoort ook mooi verpakt te zijn, dat kan met onze luxe geschenkverpakking. Verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, zwart en rood.

 

Keurmerk webwinkel

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Ons doel is om onze klanten een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen

* = prijzen zijn  inclusief  BTW