Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Sport /

Buitensport

Leuk metalen beeldje buitensport

Is een goede vriend van u binnenkort jarig, of viert een collega zijn jubileum? In dat geval kan het leuk zijn om een leuk metalen beeldje buitensport voor hem of haar te kopen. In de eerste plaats is een metalen beeldje namelijk hartstikke origineel en ludiek om te geven. Tegelijkertijd kunt u het persoonlijk maken middels een gegraveerd plaatje. Deze kunt u ook in onze webshop bestellen.


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Metalen beeldje buitensport kopen

Is een goede vriend van u een fanatieke sporter en is er binnenkort een gelegenheid voor hem of haar? In dat geval kan het leuk zijn om een origineel metalen beeldje buitensport voor hem of haar te kopen. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. U weet dan zeker dat u een zeer origineel cadeau geeft, want dit is niet een cadeau dat iemand dagelijks ontvangt. Tegelijkertijd kunt u een metalen beeldje buitensport ook zeer persoonlijk maken, want u kunt het koppelen aan de favoriete sport van de ontvanger. Bij ons vindt u bijvoorbeeld een metalen beeldje van een hardloopster, een honkballer en van nog veel meer sporten. Een metalen beeldje buitensport kopen is kortom een echte aanrader.

Metalen beeldje persoonlijk maken

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de ontvanger op een persoonlijk cadeau te trakteren. Een persoonlijk cadeau blijft de ontvanger langer bij. Het gaat niet alleen om de waarde van een cadeau, maar ook om de moeite die erin is gestopt. Welnu, u kunt een gegraveerd plaatje bij het metalen beeldje buiten sport bestellen. Deze wordt tegelijkertijd meegeleverd en u kunt hem zelf ergens aanbrengen. De tekst kunt u schrijven via onze website. Dit is allemaal vrij eenvoudig. 

Andere leuke cadeau beeldjes kopen

Naast een origineel metalen beeldje buitensport vindt u bij ons nog meer dan 900 andere metalen beeldjes. Deze zijn ingedeeld in verschillende categorieën . U kunt bijvoorbeeld ook leuke metalen beeldjes van beroepen vinden. Dankzij ons handige filtersysteem kunt u gericht zoeken tussen de verschillende metalen beeldjes.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW