Plaatje graveren
Plaatje graveren

Geef het beeldje een persoonlijke boodschap mee door er een gegraveerd plaatje bij laten maken. U kunt hieronder uw eigen gewenste tekst aan ons doorgeven.

Artikelnummer

MB-10000 

Verzendkosten

€ 2,95 

Levertijd

1 werkdag*

€ 6,95 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Maak uw cadeau nog persoonlijker door er een gegraveerd plaatje met uw eigen boodschap of tekst bij te laten maken. Op de meeste beeldjes is het mogelijk om zo'n zelfklevend plaatje te plaatsen. Wij graveren het plaatje zelf en hij wordt los bij het beeldje geleverd. U kunt hem dan zelf op uw gewenste plaats op het beeldje plakken.

Maximaal 120 tekens (incl de spaties) verdeeld over 3 regels is mogelijk. De tekst graveren wij gecentreerd. Het gegraveerde plaatje is, afhankelijk van de lengte van de tekst, ongeveer 5 cm lang en 1,5 cm hoog.

Leuk voor bij een metalen beeldje:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.


Een bijzonder cadeau hoort ook mooi verpakt te zijn, dat kan met onze luxe geschenkverpakking. Verkrijgbaar in de kleuren marineblauw, zwart en rood.

 

Keurmerk webwinkel

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 700 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Ons doel is om onze klanten een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen

* = prijzen zijn  inclusief  BTW