Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Metalen beeldjes wijnfleshouders

Zoekt u een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Misschien is binnenkort een goede vriend van u jarig en wilt u hem of haar verrassen met een leuk cadeau. Uiteraard kan het ook zijn dat een collega van u binnenkort zijn of haar jubileum viert. Ook die kunt u dan uiteraard verrassen met een metalen beeldje. Wij verkopen bijvoorbeeld metalen beeldjes van wijnfleshouders.  Erg leuk voor de wijnliefhebber!


Weergave:
  6 / 7  Bezig met laden...
  2 3 4 5  6  7  

Metalen beeldjes wijnfleshouders kopen

In onze webshop kunt u metalen beeldjes van wijnfleshouder kopen. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om te geven aan iemand die een groot fan is van wijn. U kunt het cadeau geven bij verschillende gelegenheden. Misschien is een goede vriend van u binnenkort jarig. Wellicht viert een collega binnenkort zijn of haar jubileum. Er zijn kortom zeer veel mogelijkheden te noemen. Een metalen beeldje wijnfleshouder is enerzijds een origineel cadeau, maar anderzijds ook zeer persoonlijk.

Persoonlijk metalen beeldje wijnfleshouder

Maak het beeldje nog persoonlijker door er een gegraveerd plaatje bij te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk doen via onze webshop. Het gegraveerde plaatje wordt tegelijkertijd geleverd met het metalen beeldje. Wij hebben de meeste metalen beeldjes op voorraad, dus in de regel kan een metalen beeldje wijnfleshouder binnen 1 werkdag geleverd worden.

Andere ijzeren beeldjes

Uiteraard zijn er nog veel meer andere ijzeren beeldjes die u kunt aankopen. In onze webshop hebben wij de 900 cadeau beeldjes ingedeeld in veel verschillende categorieën. Misschien zoekt u bijvoorbeeld metalen beeldjes van dieren, bepaalde beroepen of van een leuke sport. Ook deze vindt u in onze webshop en u kunt ook op een specifieke prijs filteren dankzij ons handige filtersysteem.


0
Onbeperkt

Bestel ook een graveerplaatje mee:


Om het beeldje nog persoonlijker te maken, kunt u er een gegraveerd plaatje bij bestellen met uw eigen gewenste tekst. Het plaatje wordt los meegeleverd zodat u hem zelf op de gewenste plek op het beeldje aan kunt brengen.

Bestel een handige visitekaarthouder mee. De houder plaatst u op of aan het beeldje met het meegeleverde magneetje.

Over Metalenbeeldjes.nl

Wij bieden u unieke geschenken aan om cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De ruim 900 verschillende creaties zijn handgemaakt en erg persoonlijk om te geven. Met een gegraveerd plaatje kunt u een eigen boodschap meegeven aan het beeldje. Ons doel is om u een breed scala van beeldjes aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ae835e show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

Bedrijfsgegevens:

Metalenbeeldjes.nl is
een onderdeel van:

Stickerteam
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde (Dr.)

 info@metalenbeeldjes.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9:00 - 17:00 uur)

KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

* = prijzen zijn  inclusief  BTW